One man band

Paul Backbier

Paul Backbier

webmaster

maart 18th, 2015

No comments

Hij is niet alleen artiest, maar ook entertainer en zanger. Pianist Paul Backbier is een geboren entertainer. Deze artiest uit Brabant staat al meer dan 30 jaar op de bühne en maakt van elk evenement een waar spektakel. Voor live muziek bent u bij Paul Backbier aan het juiste adres.

Live muziek voor uw bruiloft en andere evenementen

Voor live muziek op uw bruiloft en andere evenementen kiest u bij Paul Backbier de muziekstijl die u wilt. Van lounge muziek en jazz tot rock & roll, disco en Top 40. Paul Backbier gebruikt zijn stem en bespeelt de piano, saxofoon of gitaar.

Paul Backbier bespeelt zijn publiek. Met zijn live muziek laat hij de zaal knallen. Hij laat iedereen de polonaise lopen. Maar hij kan ook, wanneer nodig, rustig op de achtergrond spelen.

Foto-Paul-Solo

Uw artiest Paul Backbier boeken

Paul Backbier, uw artiest en entertainer heeft een belangrijk credo: “U vraagt en ik speel”. Daarmee onderstreept hij ook direct hoe belangrijk het aandeel van het publiek is. Dus bent u op zoek naar een one man band, kies dan voor Paul Backbier. Hij zorgt ervoor dat uw gasten genieten.
Wilt u deze artiest boeken? Ga dan direct naar onze homepage en boek Paul Backbier. U verzekert zichzelf van een geweldige artiest op uw evenement.

De ontspannen sfeer, loungen in een aangename sfeer. Dat is waar de Sax Lounge Concept om draait. Met heerlijk lounge muziek, zoals jazz, soul en latin, zorgt saxofonist Paul Backbier ervoor dat u gasten relaxen. Er is ruimte voor een goed gesprek, waarbij op de achtergrond Paul Backbier met zijn saxofoon zorgt voor een geweldige sfeer. De Sax Lounge Concept is qua live muziek uniek.

De Sax Lounge Concept: live muziek van jazz, soul en latin

De liefde voor jazz, soul en latin bracht saxofonist Paul Backbier tot deze geweldige stijl van de Sax Lounge Concept. Alle stijlen van lounge muziek combineren tot een swingend geheel. Heerlijk live muziek. Genoeg ruimte voor lounge muziek in een rustige ambiance of, als het publiek erom vraagt, om een dampende muzieksessie neer te zetten.

Paul-Backbier-Sax-Lounge-Concept

De Sax Lounge Concept voor uw evenement

Voor live muziek op uw evenement is de Sax Lounge Concept een uitstekende keuze. Entertainer en artiest Paul Backbier geeft elk evenement de gewenste sfeer. Of dat nu op de voor- of achtergrond is. Met zijn saxofoon zorgt hij ervoor dat uw gasten nog lang napraten over het geweldige evenement. Op onze website kunt u direct saxofonist Paul Backbier boeken.

Comments are closed.